DIN INDKØBSKURV

Ingen varer i kurven.

Erhvervscases

NordfynsBank

Se casen

Tirpitz

Se casen

TIRPITZ

Leverance af møbler til et museum i særklasse i Blåvand.

Ingvard Christensen har leveret møbler til et særdeles spændende projekt på den vestjyske kyst, Tirpitz museet.

Leverancen bestod af stole og borde gennemgående i museet, samt butiksinventar, kantinemøbler og udendørsmøbler. Alle elementer til dette, var fundet i tæt samarbejde med Vardemuseerne, som driver Tirpitz museet.

Museet fremstår som et ekstremt gennemført projekt, som tilbyder de besøgende en oplevelse i særklasse.

Møblerne skulle komplementere de materialer museet består af, den barske natur som museet er omgivet af, og understøtte et ønske til ”leg” og forundring, og møblementet skulle bidrage hertil.

Boligbutik

Se casen

BOLIGBUTIK

Total- og delvisindretning af flere ejendomsmæglere rundt om i Danmark.

Et ejendomsmæglerkontor fungerer som både kontor og butik, derfor bliver der lagt vægt på både imødekommenhed og arbejdsgange.
Kunderne skal føle sig velkomne – både i de indrettede vente-loungeområder, ved personalets skriveborde og i mødelokalerne. Der bliver derfor lagt vægt på tidsløse og behagelige møbler som er med til at skabe en god atmosfære i lokalerne.

Medarbejderne skal have mulighed for optimal arbejdsstilling, selv om de betjener kunder. Der vælges derfor oftest hæve-sænkeborde og funktionelle kontorstole, der kan indstilles efter ønske.

I dag spiller de fysiske rammer en vigtig rolle i opbygningen af det rigtige arbejdsmiljø. Det er derfor vigtigt at skabe et godt indeklima for at sikre god trivsel og høj effektivitet. Ingvard Christensen har mange års erfaring i indretning og ved hvad der skal til for at skabe de optimale rammer for både medarbejdere og gæster.

Administrations Domicil

Se casen

ADMINISTRATIONS DOMICIL

Totalindretning af kontor- og administrationsbygning.

Ingvard Christensen har stået for totalindretning af kontormiljøer, vente-/loungeområder, kantine, reception mm.

I dag spiller de fysiske rammer en vigtig rolle i opbygningen af det rigtige arbejdsmiljø. Arbejdet udgør en stadig mere intens og væsentlig del af hverdagen. Det er derfor vigtigt at skabe et godt indeklima for at sikre god trivsel og høj effektivitet. Ingvard Christensen har mange års erfaring i indretning og ved hvad der skal til for at skabe de optimale rammer for både medarbejdere og gæster.

Administrations Domicil

Se casen

ADMINISTRATIONS DOMICIL

Totalindretning af nybygget kontorbygning.

Ingvard Christensen har været med fra start til slut, hvor der bl.a. er udfærdiget visuelle tegninger på indretningsforslag, lavet prøveindretning med kontormøbler samt færdig montering af møbler i alle lokaler.

Åbne og lukkede kontormiljøer, hvor ergonomi, arbejdsgange og minimering af støj har været i fokus.

Hyggelige og indbydende lounge – og venteområder

Indretning af kantinen med fokus på nærvær og god atmosfære

Optimale rammer i både små og store mødelokaler

Specialbygget skranke i receptionen med smukke trælameller, som giver en rød tråd til trælamellerne der er integreret i huset.

I dag spiller de fysiske rammer en vigtig rolle i opbygningen af det rigtige arbejdsmiljø. Arbejdet udgør en stadig mere intens og væsentlig del af hverdagen. Det er derfor vigtigt at skabe et godt indeklima for at sikre god trivsel og høj effektivitet. Ingvard Christensen har mange års erfaring i indretning og ved hvad der skal til for at skabe de optimale rammer for både medarbejdere og gæster.

Kannikegården

Se casen

KANNIKEGÅRDEN

Totalindretning af et nybygget fælleshus ved siden af domkirken i Ribe.

Ingvard Christensen tog del i projektet, hvor der blevet kælet for enhver detalje.

I tæt samarbejde med arkitekten, brugergruppen og menighedsrådet i Ribe domkirke, blev der udarbejdet visuelle værktøjer med indretningsforslag samt element og materialevalg. Der blev afholdt flere workshops og prøveopstillinger, hvorefter det endelige resultat var færdigt.

Husets materialer er nøje udvalgte, og møblementet er her ingen undtagelse.

Resultatet er et hyggelige, indbydende, moderne men samtidig også klassiske omgivelser, med bløde farve- og materialevalg.

Fantastiske rammer til små og store forsamlinger, samt arbejdsområder i særklasse.

Hotel Eyde

Se casen

HOTEL EYDE

Hotel Eyde er et hotel i Herning. Det åbnedes som gæstgiveri i 1839 og den nuværende bygning stammer fra omkring 1893.

Ingvard Christensen har indrettet receptionen, som byder gæsterne velkommen i en hyggelig atmosfære.
Værelserne er indrettet med fokus på komfort og afslapning, som er med til at give den helt perfekte hoteloplevelse.

Vadehavscentret

Se casen

VADEHAVSCENTRET

Specialleverance af et renoveringsprojekt i særklasse i det vestjyske vadehavsområde syd for Ribe.

Hvad der startede som en forespørgsel på nogle stole, endte i et tæt samarbejde omkring den komplette møblering, samt flere specialløsninger til dette fantastiske museum i Ribe.

I fantastiske rammer omgivet af ligeså fantastisk natur, ligger et museum i absolut verdensklasse, hvor Ingvard Christensen har leveret samtlige stole, borde og nogle arbejdspladser, samt et specielkonstruerede garderobesystem og speciallavede skranke.

Et bygningsmæssigt perle, med gennemført materialebrug og bygningsteknik, hvor møblementet skulle understøtte denne fantastiske bygning og dens omgivelser.

Resultatet blev en minimalistiske men særdeles holdbar tilgang til møblerne, hvor huset og omgivelserne er i fokus, og hvor møblementet skal kunne anvendes til flere forskellige arrangementer og funktioner.

Lejlighed

Se casen

PRØVELEJLIGHED

Totalindretning af en prøvelejlighed for en nybygget boligkarré i Esbjerg.

Der blev indrettet en lejlighed i det nye boligbyggeri, for at potentielle købere bedre kunne forholde sig til størrelse, indretning og atmosfære.
Lejligheden blev solgt med det samme.

I tæt samarbejde med bygherren, blev der udarbejdet 3D tegninger med indretningsforslag. Husets materialer er nøje udvalgte, og møblementet skulle derfor leve op til den høje standard.

Indretningen er indbydende og moderne, men også tidløs med bløde farve- og materialevalg.

Lamper

Borde

Sofaer

Loungestole

Hvad kan vi hjælpe med?
Kontakt os
+45 7547 0111
E-mails vil blive besvaret
på hverdage indenfor få timer