DIN INDKØBSKURV

Ingen varer i kurven.

HANS J. WEGNER
(1914-2007)

Hans J. Wegner – møbelsnedker og møbeldesigner og en af de vigtigste ‘danske modernister’. Han er en af de danske designere, som har opnået verdensberømmelse. Wegner er en omhyggelig og beundret håndværker, og hans møbler er en kombination af gode, solide detaljer, som er rodfæstet i den håndværksmæssige tradition, som han har så stor respekt for.

Hans Jørgensen Wegner hører til blandt de største møbeldesignere. Han må også være en af de mest produktive – næsten 1000 modeller er det blevet til fra hans hånd. Wegners møbler beskrives ofte som tidløse, perfekte til grænsen af det mulige og frigjorte fra flygtige modestrømninger. Wegner har i perioden fra 1938 til 1992 bidraget med modeller inden for næsten alle møbeltyper. Han er dog mest kendt for sine skulpturelle stole, der altid bærer præg af godt håndværk og gode siddeegenskaber med plads til bevægelse og hvile. Hans J. Wegners stole regnes blandt verdens smukkeste.

Hans J. Wegner anses som en af de mest kreative og produktive danske møbeldesignere. Han har modtaget stort set alle designanerkendelser inkl. Lunningprisen, The 8th International Design Award, Osaka, Japan 1997. Hans J. Wegner er æresmedlem af Akademiet for de Skønne Kunster 1995 og æresdoktor ved Royal College of Art, London 1997. Næsten alle store designmuseer i verden, fra The Museum of Modern Art i New York til Die Neue Sammlung i Münichen, udstiller Wegners møbler.

RABATKODE 15% KLIK HER
HVAD KAN VI HJÆLPE MED?
KONTAKT OS
+45 7547 0111
EMAILS VIL BLIVE BESVARET
PÅ HVERDAGE INDENFOR FÅ TIMER