DIN INDKØBSKURV

Ingen varer i kurven.

VIPP

Vipp-historien begynder en forårssøndag i 1931, da den 17-årige Holger Nielsen vinder en bil i et lotteri på det lokale fodboldstadion, og beslutter sig at sælge bilen og investere i en metal drejebænk, der gør det muligt for ham at arbejde med sine store passion – stål.

“Holger”, sagde Marie. “Jeg har brug for en affaldsspand til min salon. Kan du lave mig en? “

Disse ord markerer starten på Vipp. Året er 1939, og Marie, nygift med Holger, har åbnet sin egen frisørsalon. Som en certificeret metalsmed, ved Holger hvad et kvalitetsværktøj er. Med dette i tankerne laver han en spand der virker og en som meget få mennesker nogensinde vil slide op.

Holger Nielsen er ikke designer, men metalsmed. Et håndværk baseret på funktion, der definerer æstetik af et produkt. Den originale spand er ikke designet i streng traditionel forstand, men får sit visuelle udtryk som reaktion på en række funktionelle kriterier.

Vipp er i dag tredje generation af familiebranchen. Jette Egelund er blevet tilsluttet af hendes to børn, Sofie og Kasper, der sammen med et engageret team af medarbejdere og et voksende udvalg af produkter fortsætter med at tilføje kapitler til Vipp-historien.

Vipp Logo Sort
RABATKODE 15% KLIK HER
HVAD KAN VI HJÆLPE MED?
KONTAKT OS
+45 7547 0111
EMAILS VIL BLIVE BESVARET
PÅ HVERDAGE INDENFOR FÅ TIMER