DIN INDKØBSKURV

Ingen varer i kurven.

NAVER COLLECTION

Naver Collection blev grundlagt i 1995 med et ønske om at skabe et brand med en gennemført og tidssvarende møbelkollektion, der samtidig respekterer det traditionelle snedkerhåndværk: “Naver Collection”

Før i tiden rejste unge snedkersvende fra Skandinavien ud i verden for at opleve og dygtiggøre sig. De kaldtes naver. I dag arbejder Navers dedikerede snedkere med den samme kærlighed til snedkerfaget og ædelt træ. Men hos Naver Collection går man også nye veje med teknik og design. De bruger de mest avancerede maskiner, men altid i tæt samspil med håndarbejdet. De udfordrer dem selv med nye former og materialer for at skabe helt nye oplevelser i træ. Naver udvikler løbende nye møbler og design, hvor begreber som funktion, ergonomi og livskvalitet altid er grundtonen. Naver møbler er skabt til moderne mennesker, som er bevidste om kvalitet og godt design og ønsker at udtrykke det i en personlig og unik boligstil.

Naver Collection er produceret i Danmark af Gramrode Møbelfabrik A/S og Aksel Kjersgaard A/S. Af snedkere som ved, at det er detaljen, som gør forskellen:
“We take pride in every detail!”

Naver Logo Sort
RABATKODE 15% KLIK HER
HVAD KAN VI HJÆLPE MED?
KONTAKT OS
+45 7547 0111
EMAILS VIL BLIVE BESVARET
PÅ HVERDAGE INDENFOR FÅ TIMER