DIN INDKØBSKURV

Ingen varer i kurven.

FREDERICIA FURNITURE

Fredericia blev etableret i 1911 som Fredericia Stolefabrik af iværksætter NP Ravnsø, der med succes førte foretagendet til sin død i 1936. Ravnsø ønskede lige fra starten at sit nye foretagende skulle være kendt for ekstremt høj kvalitet og i hele hans tid ansatte han kun de mest dygtige håndværkere – noget der hurtigt fører Fredericia Stolefabrik til at blive kendt for sine højkvalitetsmøbler i forskellige stilarter. Familien Ravnsø ejede og drev Fredericia Stolefabrik indtil 1955.

Under ledelse af Børge Mogensen indledte Dansk Coop FDB et møbelprogram for at forny dansk møbelkultur og skabe moderne, funktionelle og brugbare møbler, der ville være overkommelige for alle sociale klasser. Mogensen og hans ven Hans J. Wegner designede en række møbler til programmet. Det var der hos FDB, at indretningsarkitekt Andreas Graversen, som senere blev Fredericias CEO, lavede sine første bekendte med Mogensen.

Fredericia producerer højkvalitets, arkitekttegnede designmøbler, der er lavet til at holde. Mange af møblerne er kendt for at gå arv fra generation til generation. Deres grundlæggende krav til kvalitet giver møblerne en indbygget levedygtighed, og vil hellere producere et godt stykke møbler lavet til at holde end to stykker, der ikke vil overleve en levetid.

Fredericia Furniture Logo Sort
RABATKODE 15% KLIK HER
HVAD KAN VI HJÆLPE MED?
KONTAKT OS
+45 7547 0111
EMAILS VIL BLIVE BESVARET
PÅ HVERDAGE INDENFOR FÅ TIMER