DIN INDKØBSKURV

Ingen varer i kurven.

EILERSEN

Det hele begyndte med en hestevogn. I 1895 startede den unge Niels Eilersen som vognbygger og han var den første person i Danmark til at bruge damp til at bøje træ. Da biler i sidste ende løb hestevogne fra vejen, begyndte Eilersen at lave håndlavede stel til biler og busser.
I 1934 brændte fabrikken til jorden. Men dette markerede starten på en helt anden produktionsproces. Fra det tidspunkt fokuserede Eilersen på at producere højkvalitets polstrede møbler. Sofaerne blev hurtigt meget succesfulde, og selskabet har siden været ved med at gøre stadige fremskridt.

I dag har den fjerde generation drevet fabrikken og Eilersen-varemærket ind i det næste årtusinde. Selve navnet er synonymt med kvalitet, og Eilersen har et fantastisk verdensomspændende ry for sine sofaer. Flere modeller er allerede steget i statur til klassikere, mens resten giver daglig fornøjelse i mange år.
Eilersen møbler er resultatet af stolte traditioner og moderne udvikling. Som sådan er skabelsen af ​​ethvert møbel baseret på ægte håndværk og modebevidst design.

 Kvalitet i mere end 100 år.

Eilersen Logo 1895
RABATKODE 15% KLIK HER
HVAD KAN VI HJÆLPE MED?
KONTAKT OS
+45 7547 0111
EMAILS VIL BLIVE BESVARET
PÅ HVERDAGE INDENFOR FÅ TIMER