DIN INDKØBSKURV

Ingen varer i kurven.

AUPING

I 130 år har Auping været trendsættende inden for optimal sovekomfort med fokus på komfort, design og kvalitet kombineret med den nyeste teknologiske viden.

I dag har Auping et bredt udvalg af komplette senge, som kan kombineres og tilpasses, så den passer til den enkeltes fysiologiske behov, ønsker og præferencer inden for udseende og farver. Madrassortimentet består af 5 forskellige madrasser i forskellige prisklasser, som gør Auping tilgængeligt for et bredt publikum.

Madrasserne har mellem 3-5 asymmetrisk opbyggede komfortzoner, komfortlag af latex og aftageligt vaskbart betræk.  Fælles for Aupings madrasser er, at hver enkelt af dem består af bæredygtige materialer, der forener ventilation, støtte, liggekomfort, temperatur og vaskbarhed. Med alle Aupings madrasser, fra basismadrassen, Inizio, til topmadrassen, Vivo, er kvalitet og komfort i højsæde.

Aupings fabrik og produktion er 100 pct. bæredygtig og flere af Aupings madrasser er Cradle2Cradle certificeret. Auping stræber mod en fuldstændig Cradle2Cradle certificering på alle fronter inden 2020.

Auping blev grundlagt i 1888 af smeden Johannes Auping i byen Deventer udenfor Amsterdam. Auping specialiserede sig først i produktion af hygiejniske og ventilerende spiralbunde til landets hospitaler og tilføjede senere specialdesignede madrasser til sortimentet.

RABATKODE 15% KLIK HER
HVAD KAN VI HJÆLPE MED?
KONTAKT OS
+45 7547 0111
EMAILS VIL BLIVE BESVARET
PÅ HVERDAGE INDENFOR FÅ TIMER