DIN INDKØBSKURV

Ingen varer i kurven.

ANDERSEN

Med historie, passion og kærlighed til det gode håndværk har Andersen Furniture designet og produceret kvalitetsmøbler siden 1916. Møbler med klassisk og tidløst design, der ikke lader sig diktere af kortvarige modeluner, men som skiller sig ud og gør det nemt at skabe individuelle hjem med kant og karakter. Som de selv siger ”Timeless since 1916”

Der er høje kvalitetskrav til både træ, finish og udtrykket i møblerne. Alt træ bliver håndsorteret for at sikre en så ensartet farve og struktur som muligt, inden det bliver limet. Det er en af de væsentligste grunde til, at Andersen Furniture kan garantere dig en ensartet kvalitet.

Andersen Furniture – tidligere kendt som Brdr. Andersen – har en lang tradition for at samarbejde med møbelarkitekter. Dette fokus har resulteret i mange møbelklassikere, og de senere år er de også blevet belønnet med anerkendte designpriser. Særligt samarbejdet med byKATO har resulteret i flere prisvindende møbler bl.a. Opbevaringsmøblet S1, Sideboard S3, Spisebordet T1 og stolen TAC.

RABATKODE 15% KLIK HER
HVAD KAN VI HJÆLPE MED?
KONTAKT OS
+45 7547 0111
EMAILS VIL BLIVE BESVARET
PÅ HVERDAGE INDENFOR FÅ TIMER